Klaver Graszoden

0227-540229

De Beulakker 1, 1676 GM TWISK
Ma t/m Vr 08:30-17:30 uur
Zaterdag 09:00-12:00 uur

Verticuteermachines

€ 60,00 per dag
Inclusief benzine (Euro 95)
Per dag deel (12:00 uur)
Werk breedte 50 cm

Met een verticuteermachine bestrijd je mos, onkruid en viltvorming in je gazon. Je snijdt ook de bodem open voor licht en lucht. Let bij het kiezen van een verticuteermachine op de aandrijving. Elektrische machines zijn handig bij kleine tot middelgrote gazons. Voor een klein gazon kan je ook een handgedreven model gebruiken. Hou er dan wel rekening mee dat je dan zelf wat kracht moet gebruiken.

Tuinfrees

€ 60,00 per dag
Inclusief benzine (Euro 95)
Per dag deel (12:00 uur)
Werk breedte 40 cm

Deze lichte tuinfrees is de ideale hulp voor het bewerken van lichte tot middelzware grondsoorten. De grondfrees is voorzien van 4 hakmessen die een perfect gekruimelde grond achterlaten om het zaaien voor te bereiden. Tevens kan de grond frees gebruikt worden om mest, turf en hakselmateriaal in de grond te verwerken. Met een werkbreedte van 36 centimeter is de benzine tuinfrees geschikt voor kleine tot middelgrote oppervlakten. 

Snijmachine

€72,50 per dag
Inclusief benzine (Euro 95)
Per dag deel (12:00 uur)
Werk breedte 30 cm

Een graszodensnijder is het ideale hulpmiddel voor gazonrenovatie. Met de grassnijder kun je jouw gazon effectief renoveren door nauwkeurig en snel zoden uit je gras te snijden. Door gebruik te maken van een graszodensnijder beperk je de beschadiging aan het gazon tot een minimum. De graszodensnijder is het meest geschikt voor kleine oppervlakten en goed te berijden terrein. Het is makkelijk werken, doordat je achter de zodensnijder loopt en je het meeste werk kunt overlaten aan het toestel

Diepbeluchters

€72,50 per dag
Inclusief benzine (Euro 95)
Per dag deel (12:00 uur)
Werk breedte 40 cm

Een gazonbeluchter boort kleine gaatjes in de grasmat, waardoor het gazon beter kan ademen en voedingsstoffen beter bij de wortels van het gras kunnen komen. Na verloop van tijd raakt de ondergrond van een gazon ingeklonken. Bovendien ontstaat er vaak een viltlaag van dode vegetatie, mos en onkruid. Hierdoor krijgt het gras minder toegang tot zuurstof en water. Gras groeit dan moeilijker, terwijl onkruid zich juist gemakkelijker nestelt in het zuurstofarm gras. Als je dit wilt tegengaan en het

Walsen

€ 5,00 per dag
Zelf water toevoegen
Per dag deel (12:00 uur)
Werk breedte 40 cm

Onmisbaar bij het aanleggen van een nieuw grasperk of paden, deze hand bedienbare tuinwals kan gevuld worden met water of zand en heeft een werkbreedte van 50cm en diameter van 31,5cm. Gevuld met water +/-48 kg, gevuld met zand +/-62kg. Gevuld met water of zand zorgt de wals ervoor dat het graszaad goed aangedrukt wordt met de grond, dit bevordert het ontkiemen.

Gazondoorzaai machine

€ 72,50
Inclusief benzine (Euro 95)
Per dag deel (12:00 uur)
Werk breedte 60 cm

Professionele en betaalbare doorzaaimachine.
Om een verouderd gazon snel en eenvoudig te renoveren door inbrenging van nieuw gras in de bestaande grasmat.
Het gazon is onmiddellijk na het doorzaaien weer geschikt voor normaal gebruik.
Compact, eenvoudig, efficiënt en zeer wendbaar.
Regelmatig en op tijd doorzaaien is de verjongingskuur naar een blijvend gezond en mooi gazon.
Voorkom met preventief gazonbeheer kale plekken en een bruin gazon in de zomer. 
Zaai elk voorjaar het gazon door met de Eliet DZC doorzaaicombi.